Vrijwilligers


Het is ons hoofddoel om kinderen en jongeren tijdens hun verblijf in Limmerik een fijne tijd te bezorgen in een aangename en huiselijke sfeer. Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van de kinderen en de jongeren doen al onze medewerkers hun uiterste best om de gepaste zorg, aandacht, warmte en ondersteuning te bieden.

Onze vrijwilligers vervullen daarbij ook een belangrijke rol en vormen een meerwaarde. Zij kunnen extra aandacht geven, zorgen voor extra gezelligheidsmomenten, extra ondersteuning bieden, meewerken aan verschillende activiteiten, een steentje bijdragen aan het onderhoud van de infrastructuur en de tuin,… Alle kleine of grote acties die zij ondernemen betekenen zeer veel voor onze kinderen en jongeren. Ook voor het aanwezige personeel is hun inbreng van onschatbare waarde.

Wat bieden wij aan vrijwilligers?
Als vrijwilliger kom je bij ons terecht in een klein en hecht team van enthousiaste mensen. Je wordt vriendelijk onthaald en ontvangt alle informatie die je wenst. Verder zorgen wij voor een verzekering (zowel arbeidsongevallenverzekering als verzekering burgerlijke aansprakelijkheid), de mogelijkheid om mee deel te nemen aan intern georganiseerde opleidingen, uitgebreide briefing en regelmatige contacten met andere vrijwilligers en medewerkers.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje naar info@limmerik.be. U bent meer dan welkom!

Respijthuis Limmerik